Què és un room escape

Joc d’aventura físic i mental.

Un Room Escape o sala d’escapisme consisteix en un grup de jugadors, que queden atrapats a dins d’una sala on hauran de resoldre enigmes i trencaclosques per a resoldre l’història i aconseguir sortir abans que finalitzi el temps.

Cada joc pot estar ambientat en situacions completament diferents, com cases encantades o búnquers militars.

En el nostre cas, es basa en un taller de restauració de la ciutat d’Olot.

Es desenvolupa en un local amb diverses sales plenes d’enigmes i misteris.

Assolir l’objectiu abans que s’acabi el temps.

Activitat dirigida a grups: Amics, família, companys de feina, etc.

El game master s’encarregarà de facilitar pistes i ajuda extra si fos necessari.

La nostra sala

Missió: Rescatar la Verge del Tura.

Volcànic Room Escape a Olot

Volcànic centra la seva història a Olot, terra de volcans, on aquests, després de 10.000 anys, tornen a mostrar signes d’activitat magmàtica. Milers de persones evacuen a tota pressa, tot i que les autoritats competents no han activat encara els plans de protecció civil. Ja hi ha grups de voluntaris empaquetant i salvant obres d’art i patrimoni cultural, aquí és on necessitem ajuda.

Ens trobem en el taller de restauració d’Olot, on l’equip es disposava a realitzar un encàrrec de conservació molt important: La Verge del Tura, una figura tallada en fusta de valor incalculable… i desgraciadament, inaccessible. No aconseguim contactar amb el restaurador, ni amb el seu ajudant, i el taller té uns sistemes de seguretat que no podem sortejar. Necessitem de 2 a 6 voluntaris que ens ajudin a recuperar la verge, ja que un cop l’activitat magmàtica comença, sol anar a més…

Pensat per

Família, amics i parella

Activitat dinàmica i divertida per fer amb els amics, família i parella! Perfecte per sortir de la rutina i passar una bona estona. Sortireu del room escape amb ganes de més!

Empreses

A Volcànic potenciem el Team Building, ja que els participants hauran de treballar en equip per superar les proves amb la implicació total de tots els jugadors, posant en joc la comunicació, la confiança, la iniciativa...

Gamers

Si ets un apassionat dels rooms escapes tens que visitar Volcànic! Demostra'ns les teves habilitats i deixa'ns bocabadats! T'esperem!